Към съдържанието

  •  

Правила

1. Във форума имат право да публикуват мнения и коментари само регистрирани потребители. Нерегистрираните нямат достъп до Download системата на форума, както и до уроците!

2. Пишете постовете и темите си на български език. Не използвайте латиница и избягвайте заместването на буквите с цифри! Пишете с редовни букви! Само главни букви в мрежата се възприемат, като крещене и дразнят!

Ако нямате кирилизатор, използвайте вградения във форума бутон за смяна на клавиатураната подредба!

3. Не започвайте нова тема преди да сте се убедили, че вече няма създадена такава. Използвайте Търсачката! Теми пуснати в неподходящ форум, ще бъдат премествани или изтривани.

4. Като имате проблем с някои error (най-често от типа грешка в някои php file) като пускате темата пишете кой е файла , реда на проблема и какво има на този ред.Препоръчително е да давате 2-3 реда преди и след въпросния проблемен ред.Ако имате грешка при някои скин в някои php file отново давайте кой е реда и посочете кой е скина.

5. Публикуването на лична информация без знанието и желанието на даден човек е забранено. Това включва и системата за ЛС.

6. Не прекалявайте с размера на вашият подпис или аватар!

7. Не използвайте вулгарни и цинични изрази! Обиди и лични нападки ще бъдат изтривани!

8. Постването на СПАМ, няма да се толерира, а ще се трие по преценка на модератора!

9. Не се толерира подклаждането на вражда и умишлената провокация към другите потребители!

10.Модераторите имат правото да променят или да махат постове по всяко време, съобразно правилата на форума!