Към съдържанието

  •  

Снимка

По-опитните на сео?

Posted by pewdiepie , 17 December 2013 · 5,194 views

Ако сте по-опитен от сео и сте постигнали висок успех във форума си ипб кажете какво правихте?Корекция на page title на всички модули на форума, така че да няма повтарящи се елементи. Уникално съдържание, без копи/пейст от чужди сайтове - ако се налага, то се пренаписва, като се използват сходни глаголи и разместване на абзаци. Има инструмент, който показва уникалнистта на текста ти. Регистриране на сайта в колкото се може повече линк директории с do follow връзки. Размяна на връзки със сайтове със сходно съдържание, но по-висок page rank. Определяне на важните за теб 2-3 ключови думи. Използваш ги за да линкваш на тях вътрешното си съдържание. Пишеш уникални текстове и ги пускаш в сайтовете за статии. В тези текстове имаш право на 2-3 връзки към сайта си. Използвай ги благоразумно.
  • Report

Това с директориите ше донесе само вреда отмина тая.

  • Report

Във водещите сео сайтове, пише, че трябва да се регистрираш на колкото е може повече места, но ръчно, а не с бот. При регистрация в директориите, използваш различни описания, като внимаваш важните ключови думи, да присъстват там.

Разбира се, повечето директории са с no follow линкове и там няма смисъл да се регваш, освен ако не разчиташ, че някой оттам би те потърсил.

 

п.с.: освен това, никой не е казал, че трябва да поставяш само линкове към началната на сайта. Даже е по-добре да имаш разнообразни вътрешни линкове, които да сочат към сайта ти, като внимаваш анкор текста на линка, да е внимателно подбран, също и заобикалящия го текст.

  • Report

Май 2022

П В С Ч П С Н
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425 26 272829
3031     

Последни публикации

Последни коментари