Към съдържанието

  •  

Как да се ориентираме по лесно в Invision BG


  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1 Beatfan

Beatfan

    Invisionizer

  • Админи
  • PipPipPip
  • 3444 Мнения:
Уроци

Публикувано 22 април 2009 - 19:02

Тази тема е в помощ на потребители, които търсят помощ за решаване на даден проблем, имат въпрос или търсят начини за разширяване възможностите на форума си.

Как е структуриран Invision BG?

В Invision BG е търсен баланс между брой раздели във форума и функционалност. Има инсталирана портална система, която е и начална страница на форума и осигурява бърз достъп до основните раздели и модули на форума.

Публикувано изображение
Щракнете върху снимката за да я увеличите

1. Форум - получавате бърз достъп до основната страница (индекса) на форума и имате поглед върху тематичните раздели. Можете да разгледате темите за дискусии, да коментирате дадена модификация или скин или да потърсите отговор на ваш проблем или въпрос в първия раздел на форума - ПРОБЛЕМИ И ВЪПРОСИ

2. Проблеми и въпроси - представлява бърза връзка към раздела в който можете да отправите своите въпроси и да получите своевременна помощ в разрешаването на даден проблем.

3. Уроци - това е системата за уроци на форума. Представлява независим модул и предоставя собствена търсачка за бързо и лесно намиране на интересуващите ви въпроси по ключова дума. Можете да го използвате, когато търсите начин за модифициране на форума без използване на допълнителни по-сложни модификации или когато искате да направите козметични промени по външния вид и функционалност. Всеки урок има собствена тема за дискусия в раздел "Уроци" на форума, където можете да споделите своите впечатления или да задавате въпроси.

4. IPB Помощ - това е модифицираната система за помощни файлове към IPB форума. Тук тя е превърната във FAQ - най-често задавани въпроси относно поддръжката на IPB форумите и ви осигурява отговор на основните въпроси, с които се сблъсква всеки администратор.

5. Файлов архив - това е мястото, откъдето можете да изтеглите всички модификации или скинове, които сте харесали или търсите. Модулът има собствена търсачка, която бързо и лесно открива търсеното от вас по ключова дума.

Не използвайте общата търсачка на форума, когато търсите нещо конкретно!

Възползвайте се от функционалността, която ви предлагат отделните модули на форума.


0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни