Към съдържанието

  •  

IBP 4 EX0 при редактиране на пост-първо мнение


  • Влезте в профила си за да пишете
16 отговора на тази тема

#1 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 07 юни 2015 - 19:19

Здравейте,

При опит за редактиране на първи пост в дадена тема излиза съобщението:

 

Съжаляваме, но възникна грешка.

Възникна грешка. Моля, опитайте отново.

Код на грешката: EX0

 

След тестване по други форуми установих, че при тях няма проблеми с редактирането на първи пост..

Някакви идеи?

----
Извинявам се обърках профилите и влязох в стария :D



#2 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1093 Мнения:
Уроци

Публикувано 07 юни 2015 - 19:33

Версия 4.0.х?

Понякога Rebuild Search Index помага.

Провери права за Категория и за форуми към нея.



#3 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 07 юни 2015 - 20:19

Използваме последната версия на ipb 4.0.7...

Rebuild Search Index не помогна..

Това е в latest.log:
 

Sun, 07 Jun 2015 20:18:05 +0300 (Severity: 2)
77.71.57.99 - http://silencebgsoftware.com/topic/4046-modernuistartscreen/?do=edit
Exception
0: DateInterval::__construct(): Unknown or bad format (PTH)
#0 /silencebgsoftware_com/system/Content/Item.php(686): DateInterval->__construct('PTH')
#1 /silencebgsoftware_com/applications/forums/sources/Topic/Topic.php(322): IPS\Content\_Item::formElements(Object(IPS\forums\Topic), Object(IPS\forums\Forum))
#2 /silencebgsoftware_com/applications/forums/modules/front/forums/topic.php(321): IPS\forums\_Topic::formElements(Object(IPS\forums\Topic), Object(IPS\forums\Forum))
#3 [internal function]: IPS\forums\modules\front\forums\_topic->edit()
#4 /silencebgsoftware_com/system/Dispatcher/Controller.php(85): call_user_func(Array)
#5 /silencebgsoftware_com/system/Content/Controller.php(45): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#6 /silencebgsoftware_com/applications/forums/modules/front/forums/topic.php(40): IPS\Content\_Controller->execute()
#7 /silencebgsoftware_com/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\forums\modules\front\forums\_topic->execute()
#8 /silencebgsoftware_com/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#9 {main}
------------------------------------------------------------------------

Проверих правата на файловете и на форумите там също няма проблеми.



#4 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1093 Мнения:
Уроци

Публикувано 07 юни 2015 - 22:31

Опитай - премести тази тема в Свободна зона

Там провери дали ще стане редакция.



#5 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 07 юни 2015 - 23:00

Не става



#6 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1093 Мнения:
Уроци

Публикувано 07 юни 2015 - 23:05

Кое не става - местене на темата или редакция?


ПП. Опитай - превключи езика на английски /в твоя браузър/ - и опитай редакция.



#7 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 08 юни 2015 - 14:15

Не става редактирането, 
Пробвах и смяна на езика на браузъра но няма промяна все същата грешка.

 

Съжаляваме, но възникна грешка.

Възникна грешка. Моля, опитайте отново.

Код на грешката: EX0



#8 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1093 Мнения:
Уроци

Публикувано 08 юни 2015 - 15:05

Ако си пробвал смяна на езика на форума, в твоя браузър, съобщението което получаваш трябва да е на английски. А твоето си е на бг.

Нещо грешиш.

 

ПП. Не виждам като гост опция смяна на езика. Ако сте превеждали върху дефолтния език сте омазали пейзжа.



#9 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 13 юни 2015 - 07:13

По погрешка изтрих английския език за 4.0.7 ... Някакви идеи от къде мога да го взема?

 

Edit:

Успях да върна английския но съобщението си е същото..
 

 

Sorry, there is a problem

Something went wrong. Please try again.

Error code: EX0


Този пост е редактиран от IPFaN: 13 юни 2015 - 07:14


#10 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1093 Мнения:
Уроци

Публикувано 13 юни 2015 - 12:11

Английският ти е недостъпен за гости.

Опитай в темата на ips дали има редакция?


Този ефект /липса на редакция/ - вероятно се дължи на някоя от 75 те ти грешки несъвместими с html5

Тук можеш да ги видиш:

http://validator.w3....=Inline&group=0



#11 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 22 юли 2015 - 21:05

Не е от това...

 

 

Проблема вероятно се дължи на счупване някъде в mysql... Няма от какво друго да е... Форума е с последна версия...

На сървъра има още 2 форума които също са с последна версия на ipb и работят без проблеми....

 

 

Някаква представа къде ще е този проблем в базата? Никъде не пише нищо.. Дори с пуснат error reporting..



#12 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1093 Мнения:
Уроци

Публикувано 22 юли 2015 - 22:36

Ако създадеш нов форум, с нова категория и отвориш нова тема - в нея има ли редакция на първия пост?



#13 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 28 юли 2015 - 15:58

Пробвах, отново същото.



#14 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1093 Мнения:
Уроци

Публикувано 28 юли 2015 - 22:26

Трудна е 'диагнозата' - инфото е оскъдно, да не пиша никакво. Сори, нямам идея за изсмукване от пръстите.

ПП. Хрумва ми едно нещо само - ползваш cloudflare - вероятно някои неща от някой js не се зареждат.

Защо така мисля ли? Защото няма сайт ползващ cloud технология с високи speed показатели каквито имаш тук

А и Google Developers също го подсказва  с понижение в десктоп анализа.

Единствена причина за бърза скорост при това, което се вижда е липси в js /т.е. недозаредени js/

Вероятно това е причина тази, а вероятно и други функции да ти създават проблеми.

 

Опитай с бекъп от db на нормален хост и виж дали има разлика.



#15 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 31 юли 2015 - 19:21

Аз и да искам не мога да дам повече информация.. Нямам много време да се занимавам с проблема.

Но съм се занимавал достатъчно за да мисля, че проблема е в db на форума..

 

Не е от cloudflare пробвано е. 

 

Ще опитам това което предлагаш на нормален хост..

 

Благодаря !

 

--- UPDATE 19:16 ---

Пробвах на нормален хост същата работа!


0: DateInterval::__construct(): Unknown or bad format (PTH)
#0 silencebgsoftware_com/system/Content/Item.php(694): DateInterval->__construct('PTH')
#1 silencebgsoftware_com/applications/forums/sources/Topic/Topic.php(337): IPS\Content\_Item::formElements(Object(IPS\forums\Topic), Object(IPS\forums\Forum))
#2 silencebgsoftware_com/applications/forums/modules/front/forums/topic.php(321): IPS\forums\_Topic::formElements(Object(IPS\forums\Topic), Object(IPS\forums\Forum))
#3 [internal function]: IPS\forums\modules\front\forums\_topic->edit()
#4 silencebgsoftware_com/system/Dispatcher/Controller.php(85): call_user_func(Array)
#5 silencebgsoftware_com/system/Content/Controller.php(45): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#6 silencebgsoftware_com/applications/forums/modules/front/forums/topic.php(40): IPS\Content\_Controller->execute()
#7 silencebgsoftware_com/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\forums\modules\front\forums\_topic->execute()
#8 silencebgsoftware_com/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()

 

#9 {main}


#16 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1093 Мнения:
Уроци

Публикувано 31 юли 2015 - 20:44

Имаш още html5 грешки.

Ето някои по-опасни-

Error: Attribute cf-hash not allowed on element script at this point.

From line 1382, column 221; to line 1382, column 267

ected]</a><script cf-hash='f9e31' type="text/javascript">↩/* <!
Error: Duplicate ID elSelect_.

From line 1582, column 1; to line 1582, column 53

content'>↩<select name="currency_code" class="" id="elSelect_">↩<opti
Error: Unclosed element div.

From line 1542, column 1; to line 1542, column 29

ения</h3>↩<div class='ipsWidget_inner'>↩<div 
Error: Bad value javascript:history.forward(0)%5C for attribute href on element a: illegal character

From line 2395, column 1; to line 2395, column 110

         ↩<a class="forwardbg" href="javascript:history.forward(0)%5C" onmouseover="window.status='Напред';return true"><i cla

и т.н.



#17 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 31 юли 2015 - 21:05

Оправих някак си нещата :)

 

Проблема не беше в html грешките :)

 

Ръчках нещо в базата данни и в админ панела на ipb и взе, че зацепи :D

 

 

Считайте темата за приключна.. Може да заключвате..




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни