Към съдържанието

  •  

Странна грешка с ip.Content


  • Влезте в профила си за да пишете
2 отговора на тази тема

#1 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1089 Мнения:
Уроци

Публикувано 27 септември 2013 - 01:36

Да бях правил нещо по сайта - да съм го хванал досега. Да ама не съм. Около обяд ползвах функцията - промотиране на тема към статия и нямаше никакви проблеми.

От преди няколко часа се яви проблем - при промотиране, всичко се изпълнява - т.е. има публикация на статия - но няма връщане към форума на промотиращия, в случая аз /никой друг всъщност няма подобни права/, а се появява грешка:

Spoiler

 

Да, ама cache/tmp си я има и никой не я е променял.

 

Нещо някъде се е случило  от ранния следобяд до преди няколко часа - писах си с хоста - не са правили промени по сървъра.

 

Рекешвах, ребюидвах, базата през лупа зяпах и тц - грешката си я има.

Тествах няколко браузера - все тая.

Някаква идея?

Пак се очертават сунг_пуш_косми... :kick: :kick: :kick:



#2 Tishu

Tishu

    Darkness inside me ..

  • Собственици
  • PipPipPip
  • 2307 Мнения:
  • IPB версия:3.1
  • Форум URL
  • Град:Раднево/Габрово
Уроци

Публикувано 27 септември 2013 - 08:25

:D :D :D Аз минах два пъти през този проблем.
 
 
Местех един мой форум от един сървър на друг. Всичко мина гладко, но след преместването при публикуване на мнение даваше този еррор. Направих всички проверки и всичко беше ок, преместех форума ръчно и пак така. Чесах се, чесах се по тиквата и реших за 3ти път да го преместя и ... еррора го нямаше :D :D :D .
 
Втория път еррора се появи при подобна ситуацията на твоята. Действащ форум, без никакви промени ни по форума, ни по сървъра. Мъчех го пак малко и накрая върнах Backup. 
 
Не знайно защо IPB-то си губи пача то tmp дир-а (btw това не е проблем при ipcontent, а се проявява на много места). Може да пробваш това (при мен не работеше):
 
в /admin/sources/base/ipsRegistry.php
 
Намираш:
 
# Define cache path
define( 'IPS_CACHE_PATH', ( ! empty( ipsRegistry::$settings['ipb_cache_path'] ) ) ? ipsRegistry::$settings['ipb_cache_path'] : DOC_IPS_ROOT_PATH );

 
Слагаш под него:
 
if( !defined( 'HTML_PURIFIER_PATH' ) )
{
define( 'HTML_PURIFIER_PATH', IPS_CACHE_PATH );
}


Btw може да си спреш и php errors/warnings от php.ini-то си.

#3 D-rA

D-rA

    Луд умора няма

  • Админи
  • PipPipPip
  • 1089 Мнения:
Уроци

Публикувано 27 септември 2013 - 10:17

Мдааа бира ще се пиеее - с добавката в регистъра вече е ок :clapping:




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни