Към съдържанието

  •  

- - - - -

Проблем с Members


  • Влезте в профила си за да пишете
12 отговора на тази тема

#1 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 24 юли 2012 - 19:24

опитах се преименова Members на потребители и стана но дойде и проблема вижте развали се members от админ панела пише това


System Error

[#404] incorrect_furl




и когато цъкна на началната страница на потребители ми изкарва това

Sorry, we couldn't find that!


[#404]
Не можем да намерим тази страница. Моля щракнете тук за да се върнете в началната страница

моля за помощ

също в Manage Applications & Modules

Applications Not Installed
Публикувано изображение Members
Invision Power Services, Inc.
This application cannot be installed. Is it in the correct directory? You cannot install third party applications into the IPS directory or vice-versa. Cannot Install

#2 Beatfan

Beatfan

    Invisionizer

  • Админи
  • PipPipPip
  • 3444 Мнения:
Уроци

Публикувано 24 юли 2012 - 19:29

В админ панела не можеш ли обратно да ги преименуваш на Members?

#3 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 24 юли 2012 - 19:30

еми да пробвах не е от това :(

#4 Beatfan

Beatfan

    Invisionizer

  • Админи
  • PipPipPip
  • 3444 Мнения:
Уроци

Публикувано 24 юли 2012 - 19:31

Потърси в админ панела чрез търсачката му за FURL и го изключи да видим....

#5 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 24 юли 2012 - 19:33

There were no results for your search

#6 Beatfan

Beatfan

    Invisionizer

  • Админи
  • PipPipPip
  • 3444 Мнения:
Уроци

Публикувано 24 юли 2012 - 19:36

friendly пробвай

Redirect to new friendly URL formatRedirect to new friendly URL format -> трябва да е No

#7 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 24 юли 2012 - 19:37

да на NO е

#8 Beatfan

Beatfan

    Invisionizer

  • Админи
  • PipPipPip
  • 3444 Мнения:
Уроци

Публикувано 24 юли 2012 - 19:41

Защо си писал глупости за адреса на форума си? Мислиш ли, че ей така, за наш кеф изискваме адрес на форума на потребителите? Я се замисли малко....
Аз бях до тук....

#9 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 24 юли 2012 - 19:42

какво съм писъл ???

#10 Beatfan

Beatfan

    Invisionizer

  • Админи
  • PipPipPip
  • 3444 Мнения:
Уроци

Публикувано 24 юли 2012 - 19:43

http://msoffice.com/

Това ли ти е форума? Като си се регистрирал си се направил на луд, това е - редактирай си профила!

#11 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 24 юли 2012 - 19:50

а това ли ето ми го сайта http://msofficebgfor...orum.tk/��преди малко го започнах

просто първо мислех да се казва така

оправих го

оправих го

извинявам се за грешката ми
Invision

#12 Beatfan

Beatfan

    Invisionizer

  • Админи
  • PipPipPip
  • 3444 Мнения:
Уроци

Публикувано 24 юли 2012 - 20:01

В conf_global.php намери

$INFO['use_friendly_urls'] = '1';

и го промени на стойност 0

#13 IPFaN

IPFaN

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 50 Мнения:

Публикувано 24 юли 2012 - 21:23

а къде да го намеря това conf_global.php малко тъп въпрос

намерих го и пак не става

направо май да го исталирам на ново ??? кажете

аз мисля направо да си купя домейн и да почна на ново

тогава

invision да знаеш, че утре ще си сменя адреса на сайта тоя сега не работи защото сега ще си купя домейн


0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни